Naše produkty
Čerstvé výhonky, které aktuálně nabízíme

Hrášek
Jestliže milujete čerstvý kuličkový hrášek, tak si rozhodně zamilujete i naše výhonky hrášku. Po skousnutí ucítíte mladý hrášek, tuto mikrobylinku si jistě oblíbí i Vaše děti. Výhonky hrášku obsahují velké množství rostlinných bílkovin, vitamínů A, B1, B2, B6, C, D, E a minerálů draslík, fosfor, vápník, hořčík, křemík, zinek, železo. Hrášek posiluje metabolismus a podporuje trávení. Zároveň zvyšuje Vaši celkovou kondici.
Ředkvička Daikon
V každém soustu ucítíte silnou chuť ředkvičky s lehce pálivým nádechem. Ředkvička je obrovská zásobárna vitamínů E a K. Pro porovnání v 50 gramech ředkvičky je stejné množství vitamínu E jako v 115 jablkách.
Vitamín E je jako důležitý antioxidant, pomáhá zpomalovat stárnutí a snižuje riziko nádorových onemocnění.

Hořčice
Hořčice má velmi charakteristickou a výraznou chuť, je lehce štiplavá a velmi výrazná. Hořčici ocení všichni, kdo mají rádi pikantnější a výraznější jídla. Je bohatá na uhlovodíky, vitaminy A, B a C a také na minerály, jako je vápník, železo a fosfor. Příznivě tak působí proti bolestem svalů, horečce nebo revmatismu – a navíc příjemně zahřívá.


Červené zelí
Výhonky zelí mají jemnou chuť čerstvé hlávky zelí. Svojí výraznou nafialovělou barvou se budou vyjímat v každém salátu či na chlebu. Obsahují mnoho vitamínů (A, B, C, E a K) a minerálů, například vápník, hořčík, draslík a mnoho dalších. Příznivě přispívají ke zdraví člověka a zvyšují jeho obranyschopnost. Červené zelí podporuje správnou funkci srdce.
Brokolice
Brokolice ve formě mikrobylinky má velmi jemnou chuť. Vyznačuje se velmi útlým stonkem a drobnými dvojlístky. Využijete ji ve všech jídlech, která chcete ozvláštnit jemnou příchutí brukve. Lutein, který výhonek brokolice obsahuje, chrání proti šedému zákalu a dalším očním chorobám. Dále obsahuje vitamíny E, C a K a v neposlední řadě také betakaroten, jenž je silný antioxidant, snižuje riziko vzniku rakoviny a zvyšuje obranyschopnost organismu.
