top of page

Naše produkty

Čerstvé výhonky, které aktuálně nabízíme

Hrášek

Jestliže milujete čerstvý kuličkový hrášek, tak si rozhodně zamilujete i naše výhonky hrášku. Po skousnutí ucítíte mladý hrášek, tuto mikrobylinku si jistě oblíbí i Vaše děti. Výhonky hrášku obsahují velké množství rostlinných bílkovin, vitamínů A, B1, B2, B6, C, D, E a minerálů draslík, fosfor, vápník, hořčík, křemík, zinek, železo. Hrášek posiluje metabolismus a podporuje trávení. Zároveň zvyšuje Vaši celkovou kondici.

Ředkvička Daikon

V každém soustu ucítíte silnou chuť ředkvičky s lehce pálivým nádechem. Ředkvička je obrovská zásobárna vitamínů E a K. Pro porovnání v 50 gramech ředkvičky je stejné množství vitamínu E jako v 115 jablkách. 

Vitamín E je jako důležitý antioxidant, pomáhá zpomalovat stárnutí a snižuje riziko nádorových onemocnění. 

OI000005_1612778375837 (1).jpg

Hořčice

Hořčice má velmi charakteristickou a výraznou chuť, je lehce štiplavá a velmi výrazná. Hořčici ocení všichni, kdo mají rádi pikantnější a výraznější jídla. Je bohatá na uhlovodíky, vitaminy A, B a C a také na minerály, jako je vápník, železo a fosfor. Příznivě tak působí proti bolestem svalů, horečce nebo revmatismu – a navíc příjemně zahřívá.

IMG-20210208-WA0013.jpg
OI000023_1612873243856.jpg

Červené zelí

Výhonky zelí mají jemnou chuť čerstvé hlávky zelí. Svojí výraznou nafialovělou barvou se budou vyjímat v každém salátu či na chlebu. Obsahují mnoho vitamínů (A, B, C, E a K) a minerálů, například vápník, hořčík, draslík a mnoho dalších. Příznivě přispívají ke zdraví člověka a zvyšují jeho obranyschopnost. Červené zelí podporuje správnou funkci srdce

Brokolice

Brokolice ve formě mikrobylinky má velmi jemnou chuť. Vyznačuje se velmi útlým stonkem a drobnými dvojlístky. Využijete ji ve všech jídlech, která chcete ozvláštnit jemnou příchutí brukve. Lutein, který výhonek brokolice obsahuje, chrání proti šedému zákalu a dalším očním chorobám. Dále obsahuje vitamíny E, C a K a v neposlední řadě také betakaroten, jenž je silný antioxidant, snižuje riziko vzniku rakoviny a zvyšuje obranyschopnost organismu.

P3260427_edited.jpg
bottom of page